Arbeidsbeperking

Heb jij een arbeidsuitdaging?

Ben jij werkzoekend en heb je net wat meer begeleiding en ondersteuning nodig?
Wij helpen je graag met het vinden van een passende werkplek.

Wij zijn EnergieQ Sterk Sociaal

EnergieQ is een HR-dienstverlener met een sociaal hart. Wij geloven in een maatschappij waarin iedereen meedoet. Daarbij gaan we in werk uit van talent & motivatie en kijken we naar kansen en mogelijkheden. We ondersteunen mensen met een arbeidsbeperking bij hun zoektocht naar passend werk. Hiervoor gaan we samenwerkingsverbanden aan met bedrijven en organisaties die net zoals wij wat terug willen doen voor mens en maatschappij. Wij zijn er voor alle werkgevers die openstaan voor medewerkers met een arbeidsuitdaging of afstand tot de arbeidsmarkt.

Samen met bedrijven en werkzoekenden richten we ons op wat er juist wél mogelijk is. Dat doen we met, en vóór al die mensen die graag aan de slag willen maar net dat extra steuntje in de rug nodig hebben om een baan te vinden.

Onze missie? Wij willen actief bijdragen aan een diverse en inclusieve maatschappij met kansen voor een ieder. Omdat wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en ons dagelijks inzetten voor een mensgerichte arbeidsmarkt waarbij we de focus leggen op talent en motivatie, en verder kijken dan alleen een arbeidsbeperking of -uitdaging. 

Mentale arbeidsuitdaging naar werk
Blind persoon arbeidsuitdaging

Heb jij een arbeidsbeperking?

Wij zijn er voor iedereen die werkzoekend is en helpen je graag. Dus ook de werkzoekenden met bijvoorbeeld een handicap, arbeidsbeperking, mensen met een chronische ziekte, langdurige werkloosheid, statushouder, WIA, Wajong of in een andere situatie waardoor je net wat meer begeleiding nodig hebt. Informeer gerust naar jouw mogelijkheden. Je bent welkom voor een open gesprek. In gesprek met jou kijken we waar jouw talenten liggen en wat jij nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Ons doel? Alle drempels voor je weghalen zodat je (weer) aan de slag kunt bij een werkgever die bij je past.

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw loopbaan en benieuwd welke mogelijkheden er voor 
jou zijn? Wij maken graag persoonlijk kennis met jou.

Al bijna 30 jaar zijn wij actief op de arbeidsmarkt; dagelijks hebben wij contact met onze opdrachtgevers die voor vast of tijdelijk vacatures hebben. Door op de knop hieronder te drukken tref je al onze actuele vacatures aan. Dit zijn banen waarvoor wij in sommige gevallen alleen de werving & selectie doen. In dat geval treed je rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Als tweede optie kan het gaan om een baan waarbij je bij ons als detacheerder een arbeidsovereenkomst aangaat. Dit wordt per vacature specifiek benoemd.

Sommige vacatures zijn speciaal beschikbaar gesteld voor mensen met een arbeidsuitdaging. Hiervoor hanteren wij bij de betreffende vacature het volgende icoontje:

Vacatures werkzoekenden met arbeidsbeperking
Vacatures die speciaal beschikbaar gesteld zijn voor mensen met een arbeidsuitdaging hanteren bovenstaand icoontje.

Meer weten over

logo-energieq-wit

?