Wij bieden opdrachtgevers een structurele invulling van de vraag naar personeel met behoud van de voordelen van flexibilisering. U kunt rekenen op de specialisten binnen EnergieQ die de werving en selectie volledig verzorgen, uiteraard in nauwe samenwerking met u als klant. Detachering via EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met glasheldere afspraken. Zo garanderen wij een kwalitatieve werving van medewerkers die vakkundig en bekwaam zijn. Als werkgever vervullen wij onze werkgeversrol door nauw contact en begeleiding. Tevens sturen wij op een laag ziekteverzuim-, leegloop- en verlooppercentage, om een zo hoog mogelijke inzet en capaciteit voor u als opdrachtgever te kunnen realiseren. EnergieQ als business partner biedt financiële zekerheid, kwaliteit van dienstverlening en last but not least goed werkgeverschap.

Detachering via EnergieQ biedt u de volgende voordelen:

  • Geen werkgeversrisico; 
  • Geen risico op kosten ziekteverzuim;
  • De werving- en selectie van nieuwe medewerkers wordt volledig uit handen genomen;
  • Begeleiding van de ingezette werknemers door EnergieQe Projectmanager;
  • Alleen betaling van de daadwerkelijk gewerkte uren;
  • Volledige personeelskosten per uur direct, duidelijk en inzichtelijk;
  • Ontzorging screeningsproces (eventueel VOG en/of PES).

 

Wij detacheren op ieder functie- en opleidingsniveau. We richten ons met name op de functiegebieden klantcontact, administratief, secretarieel en financieel.

logo inflex detachering

Naast bovenstaande functiegebieden, zijn we met Inflex Detachering, onderdeel van EnergieQ Groep, gespecialiseerd in detachering voor technische functies. Voor meer informatie, klik hier.

Wilt u meer weten over Detachering door EnergieQ? Neem dan contact met ons op via 055-5261999.

Maak een vrijblijvende afspraak