In gesprek met Danny Pendjol
In gesprek met Danny Pendjol

← Nieuws & Blog

In gesprek met Danny Pendjol over zijn arbeidsuitdaging

Dat een arbeidsuitdaging je kansen op een geschikte werkplek niet hoeft te verminderen, bewijst Danny Pendjol die via EnergieQ in dienst ging bij VodafoneZiggo.

Over Danny

Bij Danny’s geboorte, 41 jaar geleden, bleek er een complicatie te zijn waarvoor hij direct geopereerd moest worden. Hierbij werd een stukje van zijn slokdarm verwijderd en elders teruggeplaatst, waardoor zijn stem anders klinkt. Daarnaast moet hij iedere ochtend om 05:30 opstaan om zijn darmen te spoelen, wat 1,5 tot 2 uur in beslag neemt en hem dwingt zijn ochtenden rustig te beginnen. Dit maakt het voor hem een uitdaging om ’s ochtends ergens op tijd te komen.

Bovendien moet hij goed opletten wat en hoeveel hij eet, omdat hij anders soms ’s avonds nog een keer moet spoelen. Je kunt je voorstellen hoeveel van zijn vrije tijd dit in beslag neemt. De rest van zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan zijn lieve vriendin, 4 katten of 4 Ascona’s van 1981 t/m 1987.

Werkervaring

Dat Danny zich niet laat tegenhouden door zijn uitdaging, bewijst zijn werkervaring wel. Danny begon als 17-jarige op zijn scooter in de CAI-sector. Hij bleef 15 jaar bij een geweldige werkgever waar hij veel vrijheid had en altijd kon gaan en staan waar hij wilde. Dit was vooral belangrijk voor hem vanwege zijn uitdaging, waarvoor hij soms naar huis moest. Waar hij begon met het plaatsen van filters, werd hij al snel onderdeel van een team in de glasvezeltechniek. Hij werkte mee aan de eerste grote verglazingsprojecten van Nederland: Enschede na de vuurwerkramp, Deventer, Groesbeek etc. Helaas moest hij na een reorganisatie vertrekken.

Via uitzendbureaus kreeg hij verschillende baantjes, maar deze waren vaak niet geschikt of te zwaar voor hem. Uiteindelijk ging hij twee jaar de ziektewet in en werd voor 67% afgekeurd. Ondanks zijn enorme positiviteit werd zijn hoop op een passende baan steeds kleiner. Totdat onze collega Geerten hem benaderde om voor VodafoneZiggo te gaan werken. Danny keerde terug naar zijn vertrouwde omgeving in de CAI, waar hij zich enorm prettig voelt en lekker in de buitenlucht aan de slag kan.

Danny’s toekomst

Binnenkort maakt Danny een mooie stap: waar hij begon met het rijden van wijkkast naar wijkkast om klanten af te sluiten die overstapten of niet betaalden, gaat hij nu naar een andere afdeling. Hier zal hij wijkkasten van noodstroom gaan voorzien. Het is een belangrijke taak die nauwkeurig moet worden uitgevoerd, maar we kunnen er volledig op vertrouwen dat Danny dit uitstekend zal doen.

Hij wil mensen met een arbeidsuitdaging meegeven dat ook met een handicap vooruitgang mogelijk is. Je hebt geduld nodig en een goede inzet, wat niet altijd makkelijk is, maar toch de moeite waard om te proberen. En één ding is zeker: dat lukt Danny! 🙌🏾

Ervaar jij een arbeidsuitdaging?

Ervaar jij ook een arbeidsuitdaging en ben je op zoek naar passend werk? Voor VodafoneZiggo zoeken we medewerkers technische ondersteuning (zoals Danny), klantenservice- en winkelmedewerkers. Spreekt een van deze functies jou aan? Neem dan contact met ons op via: 055 – 52 61 999 of info@energieq.nl 📧

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Required fields are marked *

Recente Berichten: