Wanneer je door je werkgever bent aangemeld voor een outplacement of werk naar werktraject, dan helpen wij je met het vinden van passende vacatures.

We hebben een groot netwerk waarin we dagelijks interessante vacatures tegenkomen. Dat netwerk zetten we graag voor jou in om je aan het werk te helpen. Je wordt daarbij persoonlijk en op maat begeleid omdat voor ons belangrijk is dat we een duurzame match maken.

Dat betekent dat we samen met jou focussen op het vinden van de baan die bij jouw kwaliteiten, competenties, affiniteit en zoekprofiel past. We kijken daarbij ook wat de kansen zijn op de arbeidsmarkt en informeren je daar uitgebreid over. Dat doen we om ervoor te zorgen dat de energie die je erin stopt ook wordt beloond met resultaat.

Als het nodig is je te trainen om je kansen te vergroten, dan hebben we daarvoor uitgebreide mogelijkheden. Het kan zijn dat je effectiever gebruik wilt maken van LinkedIn, dat je je afvraagt hoe je jezelf het beste kunt presenteren of dat je het lastig vindt om een goede motivatie te schrijven. We doen de training vaak één op één, zodat we alle aandacht hebben voor jouw vragen en jij snel aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. Het doel is om je te helpen in de door jou gekozen richting en je straks te kunnen feliciteren met je nieuwe baan.
Wil je meer weten over begeleiding door EnergieQ? Neem dan contact op met Anneloes Vos, Adviseur Arbeidsmobiliteit, via 055-5261999 of schrijf je direct in We maken graag een persoonlijke afspraak met je om verder te praten over jouw toekomst.