Over ons

EnergieQ Sterk Sociaal

Wij zijn EnergieQ Sterk Sociaal, de persoonlijke HR-dienstverlener met een aantal diensten op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Wij werken vanuit Apeldoorn landelijk samen met organisaties en opdrachtgevers t.b.v. diverse HR-vraagstukken. Hiervoor hebben wij een team aan professionals welke wij inzetten afgestemd op de vraag van de klant. Al onze business partners zijn ervaren adviseurs met hun eigen specialisme.

CV invullen Icoon

Onze way of working:

Inclusief werkgeverschap & Diversiteit (participatiewet)

Volledige ondersteuning en uitvoer van het Social Return Beleid, mogelijke SROI- verplichtingen, MVO en/of inclusief werkgeverschap in het kader van de uitvoer van de Participatie Wet (EnergieQ Sterk Sociaal).

Werving & Selectie & Detachering van werknemers

Ontzorging en uitvoering van het gehele recruitmentproces aangaande het pre- & onboarden van nieuwe werknemers. (EnergieQ Sterk Sociaal)

Mobiliteitsdiensten & re-integratie


Outplacement & Loopbaanadvies, Jobhunting, Re-integratie diensten waaronder 2e – spoortrajecten (voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter aangaande zieke werknemers). Voor re-integratie zijn wij partner van het UWV m.b.t. jobcoaching, modulaire diensten, werkfit en naar werk.


Consultancy


Het adviseren en ondersteunen van bedrijven en organisaties op organisatie- en HR- vraagstukken, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.


Duurzame Inzetbaarheid

Programma’s gericht op (toekomstige) inzetbaarheid en het in beweging brengen van klantorganisaties en werknemers.


People operations


Focus en aandacht op behoud en ontwikkeling van de eigen werknemers met een aanbod van maatwerk Training & Ontwikkelprogramma’s voor zowel individu als groepen.


Missie

Onze missie? Wij willen met onze diensten actief bijdragen aan een diverse en inclusieve maatschappij met kansen voor eenieder. Omdat wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en ons dagelijks inzetten voor een mensgerichte arbeidsmarkt.

Het team van

vacatures-energieq
Hester Jansen

Hester Jansen

directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag!
Geerten Derks

Geerten Derks

Jobcoach / Inclusie adviseur

Als Jobcoach zet ik mij met veel energie en plezier in voor mensen die een arbeidsuitdaging ervaren. Iemand goed op weg helpen begint voor mij altijd met het maken van ECHT contact. Als Inclusie Adviseur werk ik nauw samen met bedrijven en organisaties die voorstander zijn van een inclusieve arbeidsmarkt, en actief invulling (willen) geven aan diversiteitsbeleid. Maatwerk is voor mij een toverwoord binnen de wereld van Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie.
Stéphanie Berris

Stéphanie Berris

projectmanager W&S loopbaanadviseur

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!
Hilal Göksu

Hilal Göksu

Medewerker HR & Recruitment

Transparantie, vertrouwen en verbinding kenmerken mij als persoon. Deze elementen vormen mijn bouwstenen tot een succesvol en energieQ HR medewerker. Vanuit het kloppende hart van de organisatie zorg ik ervoor dat de brug tussen werknemer en werkgever wordt gelegd. Elke reis is uniek en de route bewandelen we samen. Met hart en ziel zet ik mij dan ook in voor een juiste en hartverwarmende start.
Benjamin Veldman

Benjamin Veldman

projectmanager

Wat doet het met je wanneer je leven er anders uit gaat zien door een arbeidsuitdaging? Zelf heb ik dit ondervonden. Na fors zichtverlies op latere leeftijd werd ‘normaal’ functioneren opeens een uitdaging. Met vallen en opstaan heb ik leren omgaan met deze uitdaging en geleerd om juist naar de mogelijkheden te kijken en handelen.
Romy van Tricht

Romy van Tricht

online marketing

Als online marketingmedewerker ga ik op zoek naar interessante contentuitingen om EnergieQ Sterk Sociaal zichtbaarder te maken. Dit doe ik aan de hand van grafische vormgeving en diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Ik vind het fantastisch om via online kanalen geschikte kandidaten aan de juiste werkgevers te verbinden.
Carien van Koldam

Carien van Koldam

Senior re-integratiecoach

Als Jobcoach ben ik in mijn kracht vanuit verbinding, inleving en samen aan de slag. Met elkaar in goede begeleiding werken aan werk, daar waar dit niet makkelijk vanzelf gaat. Ik hoop op een nuchtere manier een bijdrage te kunnen leveren op iemands zijn carrierepad. In verbinding met kandidaten en werkgevers zoek ik naar mogelijkheden die aansluiten, zin geven en tot werkgeluk leiden.

Hester Draaijer

Inclusie Projectmanager

Niet iedereen is hetzelfde, maar iedereen heeft wel een unieke waarde. Ik geloof dan ook dat er voor iedereen een plek is in de samenleving en op de arbeidsmarkt. Als recruiter en projectmanager inclusie zet ik me graag hiervoor in door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te verbinden met organisaties. Hierbij kijk ik naar talent, motivatie en mogelijkheden.
Morgan Hoogsteden

Morgan Hoogsteden

Inclusie Projectmanager

Aangenaam, mijn naam is Morgan Hoogsteden! 27 jaar oud en sinds 1 november 2023 een nieuw gezicht bij EnergieQ. Ik ben begonnen als Inclusie Projectmanager & Sociaal Recruiter. Woonachtig in Arnhem en al wat jaren werkzaam in de recruitment met een afgeronde opleiding HRM (met een specialisatie in Talent Development). 

De businesspartners van

vacatures-energieq
Marjon Brinks

Marjon Brinks

Senior Jobcoach

Rachel Heppenhuis

Rachel Heppenhuis

Senior jobcoach / Re-integratiecoach

Monique van Heck

Monique van Heck

loopbaancoach, trainer & re-integratie adviseur

Angelique van Gils

Angélique van Gils

LOOPBAANCOACH & re-integratie adviseur

Iris Beijers

Iris Beijers

Loopbaancoach

Marianne Uijtendaal

Marianne Uijtendaal

loopbaancoach

Inge van Erkel

Inge van Erkel

loopbaancoach

Laurens van de Klundert

Laurens van de Klundert

LOOPBAANCOACH

Gabrie Schoen

Gabrie Schoen

loopbaancoach, trainer & re-integratie adviseur

Mariska de jager

Mariska de Jager

Loopbaancoach & trainer