Over ons

EnergieQ Sterk Sociaal

Wij zijn EnergieQ Sterk Sociaal, de persoonlijke HR-dienstverlener met een aantal diensten op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Wij werken vanuit Apeldoorn landelijk samen met organisaties en opdrachtgevers t.b.v. diverse HR-vraagstukken. Hiervoor hebben wij een team aan professionals welke wij inzetten afgestemd op de vraag van de klant. Al onze business partners zijn ervaren adviseurs met hun eigen specialisme.

CV invullen Icoon

Onze way of working:

Inclusief werkgeverschap & Diversiteit (participatiewet)

Volledige ondersteuning en uitvoer van het Social Return Beleid, mogelijke SROI- verplichtingen, MVO en/of inclusief werkgeverschap in het kader van de uitvoer van de Participatie Wet (EnergieQ Sterk Sociaal).

Werving & Selectie & Detachering van werknemers

Ontzorging en uitvoering van het gehele recruitmentproces aangaande het pre- & onboarden van nieuwe werknemers. (EnergieQ Sterk Sociaal)

Mobiliteitsdiensten & re-integratie


Outplacement & Loopbaanadvies, Jobhunting, Re-integratie diensten waaronder 2e – spoortrajecten (voldoen aan de Wet Verbetering Poortwachter aangaande zieke werknemers). Voor re-integratie zijn wij partner van het UWV m.b.t. jobcoaching, modulaire diensten, werkfit en naar werk.


Consultancy


Het adviseren en ondersteunen van bedrijven en organisaties op organisatie- en HR- vraagstukken, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.


Duurzame Inzetbaarheid

Programma’s gericht op (toekomstige) inzetbaarheid en het in beweging brengen van klantorganisaties en werknemers.


People operations


Focus en aandacht op behoud en ontwikkeling van de eigen werknemers met een aanbod van maatwerk Training & Ontwikkelprogramma’s voor zowel individu als groepen.


Missie

Onze missie? Wij willen met onze diensten actief bijdragen aan een diverse en inclusieve maatschappij met kansen voor eenieder. Omdat wij geloven in een samenleving waarin iedereen meedoet en ons dagelijks inzetten voor een mensgerichte arbeidsmarkt.

Het team van

vacatures-energieq

Hester Jansen

directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag! 

 

Foto Geerten Derks EnergieQ

Geerten Derks

Jobcoach / Inclusie advieur

Als recruiter en projectmanager zet ik mij met veel plezier in voor mensen met een arbeidsuitdaging. Zorgen dat mensen (weer) gelukkig worden met een passende baan, daar krijg ik nou energie van! Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik geloof in een inclusieve arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn kandidaat gelukkig en onze opdrachtgever tevreden? Missie geslaagd!

Portret Stéphanie Berris loopbaancoach EnergieQ

Stéphanie Berris

projectmanager W&S loopbaanadviseur

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Foto Rachel Heppenhuis

Rachel Heppenhuis

Senior jobcoach / Re-integratiecoach

Mijn kracht is om mensen in beweging te krijgen met humor en mijn gedrevenheid. Reeds vanaf mijn studietijd werk ik met mensen die op zoek zijn naar een baan en ben vanaf 2010 arbeidsongeschikte mensen gaan begeleiden (2e spoor). Daarnaast ben ik jongeren gaan coachen met een afstand op de arbeidsmarkt of arbeidsuitdaging.
Hilal Goksu

Hilal Göksu

Medewerker HR & Recruitment

Transparantie, vertrouwen en verbinding kenmerken mij als persoon. Deze elementen vormen mijn bouwstenen tot een succesvol en energieQ HR medewerker. Vanuit het kloppende hart van de organisatie zorg ik ervoor dat de brug tussen werknemer en werkgever wordt gelegd. Elke reis is uniek en de route bewandelen we samen. Met hart en ziel zet ik mij dan ook in voor een juiste en hartverwarmende start. 

Benjamin Veldman

Benjamin Veldman

projectmanager

Wat doet het met je wanneer je leven er anders uit gaat zien door een arbeidsuitdaging? Zelf heb ik dit ondervonden. Na fors zichtverlies op latere leeftijd werd ‘normaal’ functioneren opeens een uitdaging. Met vallen en opstaan heb ik leren omgaan met deze uitdaging en geleerd om juist naar de mogelijkheden te kijken en handelen.

Romy van Tricht

online marketing

Als online marketingmedewerker ga ik op zoek naar interessante contentuitingen om EnergieQ Sterk Sociaal zichtbaarder te maken. Dit doe ik aan de hand van grafische vormgeving en diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Ik vind het fantastisch om via online kanalen geschikte kandidaten aan de juiste werkgevers te verbinden. Bij EnergieQ heb ik de perfecte combinatie gevonden tussen met mensen werken en creatief bezig zijn. Waar ik me vanaf mijn eigen sollicitatie al direct in kon vinden is dat dit team gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Daardoor voel je je vanaf het eerste contact begrepen en op je gemak. Dit is iets wat ik iedereen gun!

De businesspartners van

vacatures-energieq
Marjon Brinks

Marjon Brinks

Senior Jobcoach

Portret Monique van Heck loopbaancoach EnergieQ

Monique van Heck

loopbaancoach, trainer & re-integratie adviseur

Portret Marianne Uijtendaal EnergieQ

Marianne Uijtendaal

loopbaancoach

AngeliquevanGils

Angélique van Gils

LOOPBAANCOACH & re-integratie adviseur

David Hulsenboom

trainer, spreker & coach

Laurens van de Klundert

Laurens van de Klundert

LOOPBAANCOACH

Portret Inge van Erkel loopbaancoach EnergieQ

Inge van Erkel

loopbaancoach

Portret Inge Beijers loopbaancoach EnergieQ

Iris Beijers

Loopbaancoach

Marco Koot

Consultant Talent- & Teamontwikkeling

Gabrie Schoen

loopbaancoach, trainer & re-integratie adviseur

Mariska de Jager

Loopbaancoach & trainer