Meer over EnergieQ

Sterk in mens en werk

De naam EnergieQ is jong, maar onze kennis gaat al veel langer mee. Al 25 jaar werken wij met veel plezier en energie samen met opdrachtgevers aan diverse HR-vraagstukken. Wat ons motiveert is het leggen van mooie, kostbare verbindingen tussen opdrachtgever en werkzoekenden. We gaan graag graag met jou in gesprek om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Een samenwerking met EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met glasheldere afspraken. De EnergieQe competente en ervaren professionals zijn oprecht betrokken bij uw doelstellingen en werken vakkundig en bekwaam. Vanuit prestatiecontracten werken wij graag samen met u aan een positieve business case. Met passie voor Mens en Werk werken wij aan uw HR-vraagstuk.

Ons EnergieQe team

Hester Jansen

directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag! 

 

Geerten Derks

projectmanager
Sterk Sociaal

Als recruiter en projectmanager zet ik mij met veel plezier in voor mensen met een arbeidsuitdaging. Zorgen dat mensen (weer) gelukkig worden met een passende baan, daar krijg ik nou energie van! Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik geloof in een inclusieve arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn kandidaat gelukkig en onze opdrachtgever tevreden? Missie geslaagd!

Stéphanie Berris

comm. projectmanageR loopbaanadviseur

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Monique de Witte

officemanager

Benjamin Veldman

Benjamin Veldman

junior projectmanager

Anouk Broer

online marketing

Marianne Uijtendaal

loopbaancoach

Monique van Heck

loopbaancoach

Iris Beijers

Loopbaancoach

Inge van Erkel

loopbaancoach

David Hulsenboom

trainer, spreker & coach

Marco Koot

Consultant Talent- & Teamontwikkeling