Meer over EnergieQ

Sterk in mens en werk

De naam EnergieQ is jong, maar onze kennis gaat al veel langer mee. Al 25 jaar werken wij met veel plezier en energie samen met opdrachtgevers aan diverse HR-vraagstukken. Wat ons motiveert is het leggen van mooie, kostbare verbindingen tussen opdrachtgever en werkzoekenden. We gaan graag graag met jou in gesprek om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Een samenwerking met EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met glasheldere afspraken. De EnergieQe competente en ervaren professionals zijn oprecht betrokken bij uw doelstellingen en werken vakkundig en bekwaam. Vanuit prestatiecontracten werken wij graag samen met u aan een positieve business case. Met passie voor Mens en Werk werken wij aan uw HR-vraagstuk.

Ons EnergieQe team

Hester Jansen

directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag! 

 

Geerten Derks

projectmanager
Sterk Sociaal

Als recruiter en projectmanager zet ik mij met veel plezier in voor mensen met een arbeidsuitdaging. Zorgen dat mensen (weer) gelukkig worden met een passende baan, daar krijg ik nou energie van! Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik geloof in een inclusieve arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn kandidaat gelukkig en onze opdrachtgever tevreden? Missie geslaagd!

Stéphanie Berris

comm. projectmanager loopbaanadviseur

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Nick Beukenholdt

Nick Beukenholdt

Projectmanager

In mijn rol als recruiter/projectmanager, vind ik het belangrijk om een juiste match te maken tussen werkzoekende en bedrijf. Het is belangrijk om een helicopterview te hebben met het bij elkaar brengen van beide partijen. Het staat op zichzelf dat iemand komt te werken in een functie die aansluit bij zijn / haar kwaliteiten, maar ik vind het net zo belangrijk dat mensen en organisaties energie van elkaar krijgen. Om dit te achterhalen ga ik graag intensief met beide partijen in gesprek en blijf ik ook graag betrokken bij de mensen zodra ze zijn gestart. De combinatie van het maken van de juiste match en een persoonlijke aanpak is mijn sleutel tot succes – en daar krijg ik energie van !

Benjamin Veldman

Benjamin Veldman

junior projectmanager

Wat doet het met je wanneer je leven er anders uit gaat zien door een arbeidsuitdaging? Zelf heb ik dit ondervonden. Na fors gezichtsverlies op latere leeftijd werd ‘normaal’ functioneren opeens een uitdaging. Met vallen en opstaan heb ik leren omgaan met deze uitdaging en geleerd om juist naar de mogelijkheden te kijken en handelen. Zelfredzaamheid is van groot belang in het leven met een arbeidsuitdaging; dit draagt bij aan de ontwikkeling van je eigenwaarde. Een passende baan die aansluit op jouw niveau, waar jij jouw talenten in kwijt kan, draagt bij aan een volwaardig en gelukkig leven. Als recruiter zet ik mij hiervoor vol passie in bij EnergieQ Sterk Sociaal. 


Anouk Broer

online marketing

AngeliquevanGils

Angélique van Gils

LOOPBAANCOACH

Van Ambitie naar Betekenis. Welk type werk je als betekenisvol ziet, is voor iedereen anders. Iedere persoon hecht belang aan andere aspecten van zijn of haar werk. Een arbeidsplek als zinvol ervaren geeft blijheid, enthousiasme, inspireert en geeft perspectief. Sinds 2004 begeleid ik gemotiveerde mensen met persoonlijke vraagstukken. Daarbij gebruik ik Spoor 2 re-integratie, Outplacement, UWV Werkfit / Naar Werk trajecten, loopbaanbegeleiding en maatwerk persoonlijk coachingstrajecten. Ik sluit aan op wat jou bezighoudt. Kortom een transparante, constructieve samenwerking op het gebied van loopbaan, re-integratie en mobiliteit.

 

Laurens van de Klundert

Laurens van de Klundert

P&O ADVISEUR, LOOPBAANCOACH, ASSESSOR, VERTROUWENSPERSOON

Als P&O adviseur streef ik er naar om met werkgevers te werken aan een helder P&O beleid. Duidelijke richtlijnen, goede leiderschapsvaardigheden en  aandacht voor de werknemers in hun functioneren en ontwikkeling zijn daarin belangrijke speerpunten.

Energie haal ik ook uit het begeleiden van mensen door een helpende hand of een luisterend oor te bieden. Door hen middels coaching en/of advies te helpen hun kwaliteiten verder te ontdekken en te ontwikkelen, om zo hun gestelde doelen in hun loopbaan te bereiken.

Als assessor help ik werkgevers een goede keuze te maken voor de juiste persoon op de juiste werkplek. Een hoge werknemerstevredenheid en het voorkomen van onnodige uitval op de werkvloer zijn het beoogde doel. 

Als vertrouwenspersoon geef ik ondersteuning aan medewerkers die last hebben van ongewenste omgangsvormen en daardoor psychosociale arbeidsbelasting ervaren.

Ik bied een luisterend oor, ben er gedurende deze tijd voor hen, sta naast hen en denk mee over hoe de situatie het beste aangepakt kan worden. 

 

Iris Beijers

Loopbaancoach

Monique van Heck

loopbaancoach

Marianne Uijtendaal

loopbaancoach

Inge van Erkel

loopbaancoach

David Hulsenboom

trainer, spreker & coach

Marco Koot

Consultant Talent- & Teamontwikkeling