Meer over EnergieQ

Sterk in mens en werk

De naam EnergieQ is jong, maar onze kennis gaat al veel langer mee. Al 25 jaar werken wij met veel plezier en energie samen met opdrachtgevers aan diverse HR-vraagstukken. Wat ons motiveert is het leggen van mooie, kostbare verbindingen tussen opdrachtgever en werkzoekenden. We gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Een samenwerking met EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met glasheldere afspraken. De EnergieQe competente en ervaren professionals zijn oprecht betrokken bij uw doelstellingen en werken vakkundig en bekwaam. Vanuit prestatiecontracten werken wij graag samen met u aan een positieve business case. Met passie voor Mens en Werk werken wij aan uw HR-vraagstuk.

Ons EnergieQe team

Hester Jansen

directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag! 

 

Geerten Derks

projectmanager jobcoach

Als recruiter en projectmanager zet ik mij met veel plezier in voor mensen met een arbeidsuitdaging. Zorgen dat mensen (weer) gelukkig worden met een passende baan, daar krijg ik nou energie van! Ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik geloof in een inclusieve arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Ik word er blij van als ik zie dat mensen (weer) daadwerkelijk bijdragen aan het behalen van organisatiedoelen. Mijn kandidaat gelukkig en onze opdrachtgever tevreden? Missie geslaagd!

Stéphanie Berris

projectmanager W&S loopbaanadviseur

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Rachel Heppenhuis

Senior jobcoach / Re-intergratiecoach

Mijn kracht is om mensen in beweging te krijgen met humor en mijn gedrevenheid. Reeds vanaf mijn studietijd werk ik met mensen die op zoek zijn naar een baan en ben vanaf 2010 arbeidsongeschikte mensen gaan begeleiden (2e spoor). Daarnaast ben ik jongeren gaan coachen met een afstand op de arbeidsmarkt of arbeidsuitdaging.  

Wat ik het belangrijkste vind in coaching is dat ik samen met jou ga werken om jouw doel te bereiken. Dit kan bijvv. zijn het vinden van werk, maar ook het behouden van een leuke werkplek. Wat zo mooi hiervan is, is dat ik een stukje met jou mag meelopen in jouw leven. En hoe fijn is het als jij mij daarna niet meer nodig hebt omdat jij een baan hebt gevonden, of een goede WIA keuring of omdat jij en je werkgever elkaar zo goed begrijpen dat mijn verdere ondersteunding overbodig is.  

Ik krijg als coach vaak te horen dat ik op een eerlijke, maar vooral warme manier coach. Ik heb veel geduld maar als het erop aan komt ben ik ook kritisch en benoem ik eerlijk wat ik zie. Door mijn spontaniteit en mijn creativiteit ben ik makkelijk te benaderen. Mensen die ik coach of gecoacht heb weten mij altijd weer te vinden als er een vraag is. Mijn deur is nooit dicht.

Ik ben Noloc gecertificeerd jobcoach. Mijn expertise ligt in het 2e spoor, medewerkers jobcoachen op de werkplek en specifiek de doelgroep jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor het UWV ben ik gespecialiseerd in verschillende trajecten waar onder, jobcoaching, modulair, werkfit en naar werk.

 

Hilal Goksu

Hilal Göksu

Medewerker HR & Recruitment

Transparantie, vertrouwen en verbinding kenmerken mij als persoon. Deze elementen vormen mijn bouwstenen tot een succesvol en energieQ HR medewerker. Vanuit het kloppende hart van de organisatie zorg ik ervoor dat de brug tussen werknemer en werkgever wordt gelegd. Elke reis is uniek en de route bewandelen we samen. Met hart en ziel zet ik mij dan ook in voor een juiste en hartverwarmende start. 

Benjamin Veldman

Benjamin Veldman

junior projectmanager

Wat doet het met je wanneer je leven er anders uit gaat zien door een arbeidsuitdaging? Zelf heb ik dit ondervonden. Na fors zichtverlies op latere leeftijd werd ‘normaal’ functioneren opeens een uitdaging. Met vallen en opstaan heb ik leren omgaan met deze uitdaging en geleerd om juist naar de mogelijkheden te kijken en handelen. Zelfredzaamheid is van groot belang in het leven met een arbeidsuitdaging; dit draagt bij aan de ontwikkeling van je eigenwaarde. Een passende baan die aansluit op jouw niveau, waar jij jouw talenten in kwijt kan, draagt bij aan een volwaardig en gelukkig leven. Als recruiter zet ik mij hiervoor vol passie in bij EnergieQ Sterk Sociaal. 


Romy van Tricht

online marketing

Als online marketingmedewerker ga ik op zoek naar interessante contentuitingen om EnergieQ Sterk Sociaal zichtbaarder te maken. Dit doe ik aan de hand van grafische vormgeving en diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Ik vind het fantastisch om via online kanalen geschikte kandidaten aan de juiste werkgevers te verbinden. Bij EnergieQ heb ik de perfecte combinatie gevonden tussen met mensen werken en creatief bezig zijn. Waar ik me vanaf mijn eigen sollicitatie al direct in kon vinden is dat dit team gelooft in een samenleving waarin iedereen meedoet. Daardoor voel je je vanaf het eerste contact begrepen en op je gemak. Dit is iets wat ik iedereen gun!

 

Marjon Brinks

Senior Jobcoach

“Een baan geeft structuur in je leven”. Tijdens de trajecten met o.a. jongeren heb ik gezien, dat de kracht van het traject ligt in het onderzoeken van de volgende vragen: wat is de wens van de kandidaat, wat zijn de ambities en drijfveren en welke balans is nodig voor duurzame inzetbaarheid. Samen ontdekken en op zoek gaan naar balans zorgt voor mooie resultaten voor kandidaten met of zonder een afstand tot de arbeidsmarkt. Werken en zinvol bezig zijn geeft structuur en houvast in je leven. In de begin periode gaat dit met vallen en opstaan, dit kan en mag. Hier wil ik je graag bij ondersteunen op een manier die prettig voor jou is en bij jou past.

Ik ben Noloc gecertificeerd jobcoach en reeds 4 Jaar werkzaam als jobcoach en coach. De jaren er voor ben ik werkzaam geweest in de zorg in verschillende functies waaronder Manager Zorg, Trajectbegeleider, en Coördinator arbeidsmatige dagbesteding. Mijn expertise ligt in het begeleiden van de doelgroep jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor het UWV ben ik gespecialiseerd in verschillende trajecten waar onder jobcoaching, modulair en werkfit.

Monique van Heck

loopbaancoach

AngeliquevanGils

Angélique van Gils

LOOPBAANCOACH

Van Ambitie naar Betekenis. Welk type werk je als betekenisvol ziet, is voor iedereen anders. Iedere persoon hecht belang aan andere aspecten van zijn of haar werk. Een arbeidsplek als zinvol ervaren geeft blijheid, enthousiasme, inspireert en geeft perspectief. Sinds 2004 begeleid ik gemotiveerde mensen met persoonlijke vraagstukken. Daarbij gebruik ik Spoor 2 re-integratie, Outplacement, UWV Werkfit / Naar Werk trajecten, loopbaanbegeleiding en maatwerk persoonlijk coachingstrajecten. Ik sluit aan op wat jou bezighoudt. Kortom een transparante, constructieve samenwerking op het gebied van loopbaan, re-integratie en mobiliteit.

 

Laurens van de Klundert

Laurens van de Klundert

P&O ADVISEUR, LOOPBAANCOACH, ASSESSOR, VERTROUWENSPERSOON

Als P&O adviseur streef ik er naar om met werkgevers te werken aan een helder P&O beleid. Duidelijke richtlijnen, goede leiderschapsvaardigheden en  aandacht voor de werknemers in hun functioneren en ontwikkeling zijn daarin belangrijke speerpunten.

Energie haal ik ook uit het begeleiden van mensen door een helpende hand of een luisterend oor te bieden. Door hen middels coaching en/of advies te helpen hun kwaliteiten verder te ontdekken en te ontwikkelen, om zo hun gestelde doelen in hun loopbaan te bereiken.

Als assessor help ik werkgevers een goede keuze te maken voor de juiste persoon op de juiste werkplek. Een hoge werknemerstevredenheid en het voorkomen van onnodige uitval op de werkvloer zijn het beoogde doel. 

Als vertrouwenspersoon geef ik ondersteuning aan medewerkers die last hebben van ongewenste omgangsvormen en daardoor psychosociale arbeidsbelasting ervaren.

Ik bied een luisterend oor, ben er gedurende deze tijd voor hen, sta naast hen en denk mee over hoe de situatie het beste aangepakt kan worden. 

 

Marianne Uijtendaal

loopbaancoach

Inge van Erkel

loopbaancoach

David Hulsenboom

trainer, spreker & coach

Iris Beijers

Loopbaancoach

Marco Koot

Consultant Talent- & Teamontwikkeling