Meer over EnergieQ

Sterk in mens en werk

De naam EnergieQ is jong, maar onze kennis gaat al veel langer mee. Al 25 jaar werken wij met veel plezier en energie samen met opdrachtgevers aan diverse HR-vraagstukken. Wat ons motiveert is het leggen van mooie, kostbare verbindingen tussen opdrachtgever en werkzoekenden. We gaan graag graag met jou in gesprek om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Een samenwerking met EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met glasheldere afspraken. De EnergieQe competente en ervaren professionals zijn oprecht betrokken bij uw doelstellingen en werken vakkundig en bekwaam. Vanuit prestatiecontracten werken wij graag samen met u aan een positieve business case. Met passie voor Mens en Werk werken wij aan uw HR-vraagstuk.

Ons EnergieQe team

Hester Jansen

directeur

Mijn energie haal ik uit het ondernemerschap en mensen. Mensen en organisaties in beweging krijgen en met aandacht samen werken. Altijd weer vind ik het een voorrecht te mogen meedenken met organisaties over arbeidsmarktvraagstukken, ontwikkelingen en uitdagingen. Daar ga ik graag energiek mee aan de slag!  

Meryem Silay

recruiter

Ik ben een gedreven en EnergieQ persoon, en ik vind niets mooier dan mensen enthousiasmeren en met elkaar verbinden. Daarom ga ik graag met professionals in gesprek om ambities in kaart te brengen, zodat ik de perfecte match kan creëren tussen kandidaat en organisatie. Tijdens mijn recruitmentproces staat persoonlijke aandacht voorop. 

Stéphanie Berris

projectmanager

Als bevlogen pleitbezorger van duurzame arbeidsrelaties, kijk ik graag creatief naar de persoon achter het bedrijf of CV. Sales, recruitment en loopbaanadvies gaan bij mij dan ook hand in hand. Daarnaast sluiten de EnergieQe ambities op het gebied van duurzame inzetbaarheid en inclusief ondernemen naadloos aan op mijn persoonlijke missie. Gesprekken met ondernemers en kandidaten maken mijn werk fantastisch, maar het creëren van onverwachte kansen en oplossingen maken mij echt EnergieQ!  

Joke Klinkum

projectmanager

Ik geloof in een samenleving waarin iedereen meedoet. Dus ook de werkzoekenden die ziek zijn of iets meer begeleiding nodig hebben. Mijn enthousiasme groeit van bedrijven die deze mensen in dienst willen nemen. Met heel veel liefde en energie adviseer en begeleid ik henMijn doel? Zorgen dat de juiste persoon op de juiste plaats komt, en daadwerkelijk iets bijdraagt aan het gezamenlijke ondernemingsresultaat.  

Geerten Derks

recruiter

Wat mij energie geeft? Leuke gesprekken voeren. En het moment waarop ik een kandidaat mag bellen met de boodschap dat hij of zij een nieuwe baan of opdracht heeft. Dat overtreft alles! Kandidaat blij, opdrachtgever blij en ik blij.  Win, win, win!  

Jolanda Bak

hoofd administratie

De zelfstandigheid, de afwisseling en het brede takenpakket van mijn functie als controller/hoofd administratie geven mij iedere dag weer energie. Geen dag is hetzelfde! Wat ik ook leuk vind is dat je als financial (bijna) overal bij betrokken bent. Je moet natuurlijk wel van cijfers en structuur houden, maar dat zit bij mij wel goed.  

Mia Dalhuisen

administratie

Monique de Witte

officemanager

Anouk Broer

online marketing

Marianne Uijtendaal

loopbaancoach

Monique van Heck

loopbaancoach

Iris Beijers

Loopbaancoach

Inge van Erkel

loopbaancoach

David Hulsenboom

trainer, spreker & coach

Marco Koot

Consultant Talent- & Teamontwikkeling