Jouw loopbaan

Wat wordt jouw volgende stap?

Gedurende je loopbaan zijn er momenten waarop het zinvol is je te oriënteren op je toekomst. Dat kan zijn omdat je een andere functie overweegt, je afvraagt wat bij je past of omdat je noodgedwongen op zoek gaat naar ander werk. Wij helpen je graag bij al jouw loopbaanvragen. Dit doen we vanuit de volgende pijlers:

Outplacement vanuit je werkgever

Wanneer je door je werkgever bent aangemeld voor een outplacement of werk naar werktraject, dan helpen wij je met het vinden van passende vacatures.

We hebben een groot netwerk waarin we dagelijks interessante vacatures tegenkomen. Dat netwerk zetten we graag voor jou in om je aan het werk te helpen. Je wordt daarbij persoonlijk en op maat begeleid omdat voor ons belangrijk is dat we een duurzame match maken.

Dat betekent dat we samen met jou focussen op het vinden van de baan die bij jouw kwaliteiten, competenties, affiniteit en zoekprofiel past. We kijken daarbij ook wat de kansen zijn op de arbeidsmarkt en informeren je daar uitgebreid over. Dat doen we om ervoor te zorgen dat de energie die je erin stopt ook wordt beloond met resultaat.

Als het nodig is je te trainen om je kansen te vergroten, dan hebben we daarvoor uitgebreide mogelijkheden. Het kan zijn dat je effectiever gebruik wilt maken van LinkedIn, dat je je afvraagt hoe je jezelf het beste kunt presenteren of dat je het lastig vindt om een goede motivatie te schrijven. We doen de training vaak één op één, zodat we alle aandacht hebben voor jouw vragen en jij snel aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. Het doel is om je te helpen in de door jou gekozen richting en je straks te kunnen feliciteren met je nieuwe baan.

Loopbaanoriëntatie & -begeleiding

Er zijn momenten in je loopbaan waarop je nadenkt over de volgende stap. Soms is dat omdat je merkt dat je geen energie meer krijgt van je werk, of omdat het onzeker is of je functie blijft bestaan. Het kan ook zijn dat je je afvraagt welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn, voor iedereen is er een programma op maat.

Het kan zijn dat alleen loopbaanbegeleiding voldoende is om je op weg te helpen. We kunnen onze begeleiding ook uitbreiden met actieve bemiddeling naar werk. We helpen je dan met het zoeken van concrete vacatures die bij jou passen en bespreken indien gewenst jouw kandidatuur met werkgevers. Dit is bijvoorbeeld een mooie mogelijkheid wanneer je afstand tot de arbeidsmarkt (door eenzijdige werkervaring, leeftijd, overstap naar een ander beroep, etc.) wat groter is.

 

We starten met het inventariseren van je begeleidingsbehoefte. Wat onze aanpak kenmerkt is persoonlijke betrokkenheid en maatwerk. We gaan daarom eerst met jou in gesprek over je huidige situatie, je capaciteiten en je wensen. Na deze uitgebreide intake maken wij samen met jou een plan van aanpak en gaan aan de slag. Waar het traject mee start en welke vervolgstappen we plannen, bepalen we samen aan de hand van jouw hulpvraag en wensen. Jouw persoonlijke adviseur is ook bereikbaar via WhatsApp, zodat ons contact laagdrempelig is en we snel kunnen schakelen.

De volgende mogelijkheden kunnen modulair worden ingezet:

Onze EnergieQe Loopbaancoaches

Portret Stéphanie Berris loopbaancoach EnergieQ

Stéphanie Berris

loopbaancoach

Portret Monique van Heck loopbaancoach EnergieQ

Monique van Heck

LOOPBAANCOACH

Portret Marianne Uijtendaal EnergieQ

Marianne Uijtendaal

LOOPBAANCOACH

Portret Inge van Erkel loopbaancoach EnergieQ

Inge van Erkel

loopbaancoach

Portret Rachel Heppenhuis loopbaancoach EnergieQ

Rachel Heppenhuis

loopbaancoach

Portret Inge Beijers loopbaancoach EnergieQ

Iris Beijers

loopbaancoach

Wil je meer weten over begeleiding door EnergieQ? Neem dan contact op met onze loopbaanadviseur Stéphanie Berris.