Terug naar kandidaten overzicht

Kandidaat: Op zoek naar een functie met structuur – autisme

Op zoek naar een functie met structuur en voorspelbaarheid - autisme

Over Kandidaat

Wie ik ben
Ik ben Mathijs, 33 jaar en woonachtig in Uithoorn. Ik heb een rijbewijs en auto tot mijn beschikking. Recentelijk ben ik gediagnosticeerd met autisme. Alhoewel dit mijn wereld even ondersteboven heeft gekeerd, zie ik vooral de positieve kanten. Ik leer mezelf namelijk steeds beter begrijpen en heb nu scherp voor ogenwaaraan ik behoeften heb binnen mijn werk. Hierover later meer. Als persoon ben ik rustig, geduldig en betrouwbaar. Wanneer ik iets nieuws wil leren dan kan ik zeer vastberaden zijn. Zo heb ik mezelf piano leren spelen. Naast de liefde voor muziek ben ik graag buiten in de natuur, dan wel voor een wandeling, dan wel om een stuk hard te lopen. Ik vind het belangrijk om in beweging te blijven. Tot slot vind ik schaken interessant, omdat dit strategisch denken en probleemoplossend vermogen vereist. Ik wil mezelf dan ook continue blijven ontwikkelen. Op dit moment zoek ik passend werk en kom ik graag met u in contact als u een match ziet.

Ervaring en talenten
Ik heb vooral werkervaring binnen de GGZ als sociotherapeut, waarbij ik voor diverse organisaties heb gewerkt. In dit werk is gebleken dat ik gemakkelijk op laagdrempelige wijze contact maak met mensen. Daarnaast heb ik in Parijs als accountmanager binnen de luxe horlogerie gewerkt, waarbij ik goed in staat was contacten met klanten (juweliers) te onderhouden. Mijn talent is dat ik voor lange tijd zeer gefocust en nauwkeurig kan werken, met oog voor detail.

Wat past goed bij mij
Wat goed bij me past is werk waarbij de taken voor het grootste gedeelte vast liggen. Dit geeft structuur. Aansluitend past werk waarbij op details gelet moet worden goed bij mijn talent om nauwkeurig en gefocust te werken. Ik zou graag parttime willen werken en ben 24-32 uur per week beschikbaar.

Wat heb ik nodig
Ik heb behoefte aan structuur, een zekere mate van voorspelbaarheid en een rustige werkomgeving. Ik kan best met verrassingen omgaan, al vind ik het wel fijn om globaal gezien te weten waar ik aan toe ben. Ik ben gevoelig voor (harde) geluiden. Mijn noice canceling koptelefoon helpt goed om prikkels weg te filteren (als dit een mogelijkheid zou zijn). Ook zou het fijn kunnen zijn als ik mij eventjes in een rustige ruimte kan afzonderen, dit kan mijn effectiviteit juist vergroten. Al met al ben ik gebaat bij duidelijkheid.

 

Ik geef toestemming voor het plaatsen van mijn gegevens op de website.

Heb jij een passende baan voor Mathijs en wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Bel naar 055 – 52 61 999 of mail naar info@energieq.nl

Kandidaat kenmerken

Gepubliceerd op:

Naam Kandidaat:

Locatie(s):

Opleidingsniveau

Dienstverband

Uren beschikbaar

Contactgegevens

Heb je vragen over deze kandidaat? Onze kandidatenbegeleider helpt je graag verder!

Contactformulier

Krijg jij een warm gevoel van deze kandidaat? Laat dan van je horen! Vul het onderstaande formulier in om je in contact te komen met de kandidatenbegeleider, en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik onderstaande knop op je telefoon om direct via Whatsapp in contact te komen

*Deze functie werkt alleen op mobiele apparaten

EnergieQ Sterk Sociaal gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in ons privacy beleid.