Terug naar kandidaten overzicht

Kandidaat: Administratief medewerker omgeving Den Haag

Op zoek naar een administratieve functie - visuele beperking

Over Kandidaat

Wie ik ben
Mijn naam is Murat Cakin en ik heb een visuele beperking. Ik ontvang een Wajonguitkering en woon in Den Haag. Ik ben op zoek naar een betaalde baan en ben me hierop aan het voorbereiden. Door mezelf te ontwikkeling met thuisstudies. Daarnaast sport ik drie tot vier keer in de week. Ik beoefen een Verdedigingsport. Dit doe ik met veel plezier. Ook probeer ik een muziek instrument te leren spelen op een muziekschool. Met goed weer hou ik van wandelen en ik ben graag met familie en vrienden. Minder als vroeger lees ik ook boeken en volg dagelijks het nieuws.

Ervaring
Ik heb met vrijwilligerswerk ervaringen op kunnen doen met front-office werk en telefonisch werk. Hierbij ben ik ook met betrouwbare informatie om gegaan en verwekte dit in het systeem. Daarnaast heb ik veel cliënten/klanten gesproken en zo mezelf hierin ook kunnen ontwikkelen. Ik vind het fijn om met een doel aan de slag te gaan. Dit kan ik zowel zelfstandig als in een teamverband doen. Ik ben betrouwbaar/integer.

Bij mijn vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk werkte ik ook vaak met belangrijke en gevoelige informatie. Ik ben leergierig en vind het fijn om mezelf te blijven ontwikkelen en sta open voor feedback. Door mijn visuele beperking en vrijwilligerswerk vooral bij De Luisterlijn heb ik goed leren luisteren en empathisch te zijn. Verder ben ik bescheiden, sociaal en een rustig persoon.

Wat ik graag zou doen:
Ik sta open voor meerdere functies. Ik vind het belangrijkste dat het toegankelijk is voor mijn visuele beperking. Een administratieve functie die volledig digitaal is lijkt mij bijvoorbeeld interessant. Daarnaast lijkt het me leuk om controlerende taken uit te voeren en klanten telefonisch en persoonlijk te woord te staan.

Voor mij is het vooral belangrijk dat ik met een computer kan werken die toegankelijk voor me is, met mijn spraaksoftware en Brailleleesregel. Een vaste werkplek en een goede verlichting is ook erg belangrijk voor me. Het liefst werk ik niet thuis maar op kantoor. Ik wil liever niet langer dan +- 50 minuten hoeven te reizen naar mijn werk. Ik zou 18 tot 24 uur in de week kunnen werken en zo willen opbouwen naar meer uren in de week.

 

Ik geef toestemming voor het paatsen plaatsen van mijn gegevens op de website.

Heb jij een passende baan voor Murat en wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Bel naar 055 – 52 61 999 of mail naar info@energieq.nl

Kandidaat kenmerken

Gepubliceerd op:

Naam Kandidaat:

Locatie(s):

Opleidingsniveau

Dienstverband

Uren beschikbaar

Contactgegevens

Heb je vragen over deze kandidaat? Onze kandidatenbegeleider helpt je graag verder!

Contactformulier

Krijg jij een warm gevoel van deze kandidaat? Laat dan van je horen! Vul het onderstaande formulier in om je in contact te komen met de kandidatenbegeleider, en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik onderstaande knop op je telefoon om direct via Whatsapp in contact te komen

*Deze functie werkt alleen op mobiele apparaten

EnergieQ Sterk Sociaal gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in ons privacy beleid.