Terug naar kandidaten overzicht

Kandidaat op zoek naar adviserende hulpverlenende rol – Hardenberg

Op zoek naar een adviserende hulpverlenende rol - max 32 uur per week

Over Kandidaat

Wie ik ben
Mijn naam is Christopher Broos 41 lentes jong, gehuwd zonder kinderen, wel een hond en woonachtig in Hardenberg Overijssel, (De parel aan de Vecht) ;-) Verder ben ik een zeer actieve sporter. Je vindt mij wekelijks in de sportschool en als zaalvoetballer neem ik graag mijn team op sleeptouw.

Na vijf jaar als zelfstandig coach en adviseur duurzame inzetbaarheid ervaring te hebben opgedaan in het bedrijfsleven wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik sta open voor uiteenlopende functies. Wegens omstandigheden ben ik genoodzaakt om een stapje terug te doen als ondernemer. Het word tijd om in loondienst te gaan om in (rustigere) vaarwater te keren. Van nature ben ik zeer toegankelijk, sociaal, behulpzaam en communicatief zeer sterk.

Ervaring
Ik heb al een aantal jaren ervaring in de sales en coaching. Ik begeleid en adviseer graag mensen. Daar haal ik ook mijn energie en talenten vandaan.

Wat ik graag zou doen:
Een adviserende hulpverlenende rol. Bij voorkeur een zelfstandige functie om mijn gevoel van autonomie te behouden. Zelfstandig te werk gaan is bijna een must geworden gezien mijn verleden als zelfstandig ondernemer.

Ik ben dus op zoek naar een zelfstandig beroep voor max 24 tot 32 uur. Denk hierbij aan:

  • Adviseur particulieren (klanten te woord staan bij vragen) Bank, verzekeringen en ICT organisaties
  • Medewerker administratie
  • Vertegenwoordiger retail en B2B
  • ICT helpdesk medewerker
  • Bezorger medicatie en apotheek ziekenhuizen
  • Monteur beveiliging camera’s

Wat heb ik nodig
De eerste 2 maanden de kans krijgen om te aarden in mijn nieuwe werkomgeving. Een rustige werkplek creëren zodat ik geconcentreerd te werk kan gaan zonder al teveel afleiding van directe omgevingsgeluiden. Mocht ik eenmaal mijn taken onder de knie hebben, de vrijheid en vertrouwen krijgen om ook een aantal dagen thuis te werken zodoende om de focus en rust te behouden.

Ik geef toestemming voor het plaatsen van mijn gegevens op de website.

Heb jij een passende baan voor Christopher en wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Bel naar 055 – 52 61 999 of mail naar info@energieq.nl

Kandidaat kenmerken

Gepubliceerd op:

Naam Kandidaat:

Locatie(s):

Opleidingsniveau

Dienstverband

Uren beschikbaar

Contactgegevens

Heb je vragen over deze kandidaat? Onze kandidatenbegeleider helpt je graag verder!

Contactformulier

Krijg jij een warm gevoel van deze kandidaat? Laat dan van je horen! Vul het onderstaande formulier in om je in contact te komen met de kandidatenbegeleider, en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik onderstaande knop op je telefoon om direct via Whatsapp in contact te komen

*Deze functie werkt alleen op mobiele apparaten

EnergieQ Sterk Sociaal gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in ons privacy beleid.