Terug naar kandidaten overzicht

Kandidaat: op zoek naar creatieve/technische functie omgeving Amsterdam

Op zoek naar een technische functie waar creativiteit ook van pas komt

Over Kandidaat

Wie ik ben
Mijn naam is Pepijn Schermer, ik ben autodidactisch tekenaar / kunstenaar en momenteel vanuit de bijstand een zelfstandige onderneming aan het opzetten, met geïllustreerde landkaarten als speerpunt. Om hier wat financiële stabiliteit en afwisseling bij te krijgen ben ik op zoek naar een aanvullende parttime baan. In mijn vrije tijd ben ik o.a. bezig met kung fu, fietsen en lego. Verder sta ik met een open houding in het leven.

Ervaring en talenten
Ik heb praktijkervaring opgedaan in een verschillend aantal sectoren, voornamelijk in de horeca. Daar heb ik veel geleerd over koken, gastvrijheid, voorraadbeheer, werken in teamverband en presteren onder tijdsdruk. Overigens is het me daar ook duidelijk geworden dat het geen werk is dat ik voor de rest van mijn leven kan of wil volhouden, en ben ik nadrukkelijk op zoek naar iets anders. Verder is mijn creativiteit altijd een van mijn belangrijkste motivaties geweest in het leven, en ik heb inmiddels ervaring opgedaan op het gebied van illustraties, animaties, video’s editen en web design. Tot slot heb ik de laatste jaren enige technische kennis opgedaan op het gebied van ICT en administratie.

Wat past goed bij mij
Aangezien ik ook een bestaan als creatieve freelancer aan het opbouwen ben, zoek ik iets dat daar goed op aan kan sluiten. Dat hoeft niet per se creatief te zijn, maar het kan bijvoorbeeld net zo goed een reguliere functie zijn op een inspirerende culturele werkplek of in een winkel. Of anders iets waar mijn interesse voor topografie en ruimtelijk inzicht van pas kan komen. Qua reistijd ben ik afhankelijk van OV/fiets en wil liever niet langer dan een uur van deur tot deur onderweg zijn vanaf Amsterdam. Max afstand Utrecht vanaf Amsterdam (dus OV ongeveer 30 - 45 min). Ik heb er verder geen problemen mee om in de weekends te werken, maar prefereer daarbij wel een vast rooster.

Wat heb ik nodig
Voor het uitoefenen van mijn werk heb ik geen speciale aanpassingen nodig, maar ik hecht wel veel waarde aan open communicatie en een positieve werksfeer. Ik ga tenslotte bij voorkeur met plezier naar mijn werk ;-)

Ik geef toestemming voor het plaatsen van mijn gegevens op de website.

Heb jij een passende baan voor Pepijn en wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Bel naar 055 – 52 61 999 of mail naar info@energieq.nl

Kandidaat kenmerken

Gepubliceerd op:

Naam Kandidaat:

Locatie(s):

Opleidingsniveau

Dienstverband

Uren beschikbaar

Contactgegevens

Heb je vragen over deze kandidaat? Onze kandidatenbegeleider helpt je graag verder!

Contactformulier

Krijg jij een warm gevoel van deze kandidaat? Laat dan van je horen! Vul het onderstaande formulier in om je in contact te komen met de kandidatenbegeleider, en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik onderstaande knop op je telefoon om direct via Whatsapp in contact te komen

*Deze functie werkt alleen op mobiele apparaten

EnergieQ Sterk Sociaal gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in ons privacy beleid.