Terug naar kandidaten overzicht

Kandidaat op zoek naar adviserende rol – Nijmegen

Op zoek naar een adviserende rol - 36 uur | rolstoel toegankelijk

Over Kandidaat

Wie ik ben
Ik werk graag in een team maar kan ook individueel goede prestaties leveren. Verder ben ik een leergierige doorzetter. Dit doorzettingsvermogen heb ik onder andere ontwikkeld om ondanks mijn lichamelijke beperking ver te kunnen komen. Ik heb een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Verder ben ik recht door zee, accuraat en prestatiegericht. Ik woon in Nijmegen en wil maximaal 3 uur per dag reizen (heen en terug).

Ervaring
In ruim 8 jaar ervaring heb ik voornamelijk als junior beleidsadviseur Werk en Inkomen of op een HR-afdeling gewerkt bij verschillende gemeenten en een verzekeraar. O.a.:

  • Junior Beleidsadviseur bij het team Werk, Participatie en inkomen binnen de afdeling Beleid Sociaal Domein van de gemeente Ede.
  • Junior Beleidsmedewerker/-ondersteuner bij het team beleid en Relaties, cluster Werk en Inkomen van de afdeling Economie & Werk van de gemeente Veenendaal.
  • Beleidsmedewerker/-ondersteuner bij het team Beleid en Contractmanagement van de afdeling Werk en Inkomen van de gemeente Utrecht.
  • Junior projectmanager Care zorginkoop/Servicecentrum geïndiceerde Zorg bij Achmea.

Wat ik graag zou doen:
Werk met uitdaging, waarbij analytisch vermogen en creativiteit in het zoeken naar oplossingen belangrijk zijn. Naast zelfstandig werken vind ik ook omgang met anderen (collega’s, externe partijen) van belang. Ik ben dus op zoek naar een functie in het bedrijfsleven of bij de overheid voor 32 tot 36 uur per week.

Wat heb ik nodig

· Een rolstoeltoegankelijke werkplek
· Invalidetoilet
· In hoogte verstelbaar bureau

Ik geef toestemming voor het plaatsen van mijn gegevens op de website.

Heb jij een passende baan voor Arno en wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Bel naar 055 – 52 61 999 of mail naar info@energieq.nl

Kandidaat kenmerken

Gepubliceerd op:

Naam Kandidaat:

Locatie(s):

Opleidingsniveau

Dienstverband

Uren beschikbaar

Contactgegevens

Heb je vragen over deze kandidaat? Onze kandidatenbegeleider helpt je graag verder!

Contactformulier

Krijg jij een warm gevoel van deze kandidaat? Laat dan van je horen! Vul het onderstaande formulier in om je in contact te komen met de kandidatenbegeleider, en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik onderstaande knop op je telefoon om direct via Whatsapp in contact te komen

*Deze functie werkt alleen op mobiele apparaten

EnergieQ Sterk Sociaal gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in ons privacy beleid.