Terug naar kandidaten overzicht

Kandidaat op zoek naar secretarieel administratieve functie – Amstelveen

Op zoek naar secretarieel-administratieve en telefonische werkzaamheden - max 26 uur per week

Over Kandidaat

Wie ik ben
Ik ben een zelfstandige blinde en enigszins slechthorende vrouw met veel doorzettingsvermogen en woon in Amstelveen. Ik heb geen kinderen of dieren en ben evengoed een bezig bijtje. Naast mijn hobby’s zwemmen, zingen in een koor, theater bezoeken, nieuws volgen op internet en contact met vrienden ben ik ook actief in vrijwilligerswerk. Zo heb ik via videobellen met anderstaligen deNederlandse spreektaal geoefend en ben ik al sinds 2015 secretaris van sportvereniging Cormeta, een vereniging speciaal voor visueel beperkten.

Door de combinatie van blind zijn en slechthorend kan ik niet meer zelfstandig reizen en moet ik met de taxi naar mijn werk. Dit wordt door mijn SW-bedrijf de Inclusief Groep gefinancierd. Ik ben beschikbaar voor 20 - 26 uur per week. Ik sta vermeld in het doelgroepregister en heb een WIA- en een Wajong-uitkering.

Ervaring
Ik heb dik 25 jaar als notulist bij de gemeente Amstelveen gewerkt en verslagen gemaakt van overleggen met wethouders, vergaderingen van de ondernemingsraad, hoorzittingen en afdelingsoverleggen. Hierdoor ben ik een kei in notuleren geworden, maar in mijn toekomstige betaalde baan wil ik graag ook (liefst op kantoor en in een informeel en gezellig team) andere secretarieel-administratieve en telefonische werkzaamheden uitvoeren. In alleen telefonisch werk, zoals een callcenter, heb ik geen interesse.

Mijn eigenschappen betrouwbaarheid, zelfstandigheid, goed geheugen, veel doorzettingsvermogen, nauwkeurig werken, en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift komen bij het administratieve werk goed van pas. In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilliger in de functie secretaris van een sportvereniging en heb ik ook 1-op-1 mondeling digitaal les gegeven aan nieuwkomers in ons land die de Nederlandse taal beter willen leren spreken.

Wat ik graag zou doen:
Ik wil graag in een rustige omgeving en in een klein team op kantoor werken. Het werk dat ik doe moet liefst afwisselend zijn en niet onder grote tijdsdruk staan.

In deze sectoren en functies zou ik het liefst aan de slag gaan
De sectoren overheid, onderwijs en zorg hebben mijn interesse en ik voel minder voor een commercieel bedrijf, technische bedrijven of de verzekeringssector. Functies die mij wel aanspreken zijn: administratief medewerker (geen financiële administratie), secretarieel administratief medewerker, medewerker leerlingenadministratie op een school, ambtelijk secretaris ondernemingsraad, notulist met andere administratieve taken.

Wat heb ik nodig
Bij mijn administratieve werk heb ik een computer met software voor spraak en braille en een leesregel nodig en deze aanpassingen kunnen door mijn SW-bedrijf de Inclusief Groep geregeld en bekostigd worden. Vanwege mijn slechthorendheid kan ik niet te veel geluid om me heen gebruiken. Door de combinatie van blind zijn en slechthorend kan ik niet meer zelfstandig reizen en moet ik met de taxi naar mijn werk. Ook dit wordt door mijn SW-bedrijf de Inclusief Groep gefinancierd. Ik wil niet langer dan 15 minuten met de taxi naar werk hoeven te reizen.

Ik geef toestemming voor het plaatsen van mijn gegevens op de website.

Heb jij een passende baan voor Mirjam en wil je graag meer weten of een afspraak inplannen? Wij brengen jullie graag met elkaar in contact. Bel naar 055 – 52 61 999 of mail naar info@energieq.nl

Kandidaat kenmerken

Gepubliceerd op:

Naam Kandidaat:

Locatie(s):

Opleidingsniveau

Dienstverband

Uren beschikbaar

Contactgegevens

Heb je vragen over deze kandidaat? Onze kandidatenbegeleider helpt je graag verder!

Contactformulier

Krijg jij een warm gevoel van deze kandidaat? Laat dan van je horen! Vul het onderstaande formulier in om je in contact te komen met de kandidatenbegeleider, en zij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Of gebruik onderstaande knop op je telefoon om direct via Whatsapp in contact te komen

*Deze functie werkt alleen op mobiele apparaten

EnergieQ Sterk Sociaal gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens, zoals beschreven in ons privacy beleid.