Mijn loopbaan

Wat wordt jouw volgende stap?

Gedurende je loopbaan zijn er momenten waarop het zinvol is je opnieuw te oriënteren op de toekomst. Dit kan zijn omdat je een andere functie overweegt, je afvraagt wat bij je past of omdat je noodgedwongen op zoek gaat naar ander werk. Wij helpen je graag bij al jouw loopbaanvragen. Hieronder beschrijven wij hoe we dat doen vanuit de volgende loopbaandiensten:

Loopbaanbegeleiding gesprek Apeldoorn
Loopbaanbegeleiding hulp bij sollicitatie

Outplacement vanuit je werkgever

Wanneer je door je werkgever bent aangemeld voor een outplacement of werk naar werktraject, dan helpen wij jou met het vinden van een nieuwe passende baan. We starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek met een loopbaancoach, zodat je de gelegenheid hebt te onderzoeken of er een klik is. Het is belangrijk een goed gevoel te hebben bij de coach met wie je samen het traject in gaat. Die keuze maak jij. Vanuit daar gaan we samen aan de slag.
In ons 30 jarig bestaan werken we met veel opdrachtgevers samen. We hebben een groot netwerk waarin we dagelijks interessante vacatures tegenkomen. Dit netwerk zetten we voor jou in om je naar ander werk te begeleiden. De samenwerking kenmerkt zich door persoonlijke ondersteuning aan de hand van een maatwerk plan. Dat betekent dat we ons samen met jou focussen op het vinden van de baan die past bij jouw kwaliteiten, competenties, affiniteit en zoekprofiel. We kijken daarbij ook wat de kansen zijn op de arbeidsmarkt en informeren je daar uitgebreid over. Dat doen we om ervoor te zorgen dat de energie die je erin stopt ook wordt beloond met resultaat.
Tijdens een traject kan training worden ingezet om je kansen te vergroten. We hebben daar uitgebreide mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan het leren effectief gebruiken van LinkedIn, een training hoe je jezelf het beste kunt presenteren of hoe schrijf ik een pakkende sollicitatie met goede motivatie. We doen de training vaak één op één, zodat we alle aandacht hebben voor jouw vragen en jij snel aan de slag kunt met wat je hebt geleerd. Het doel is om je te helpen in de door jou gekozen richting en zodat we je straks mogen feliciteren met een nieuwe baan.

Oriëntatie & loopbaanbegeleiding

Er zijn momenten in je loopbaan waarop je nadenkt over de volgende stap. Soms is dat omdat je merkt dat je geen energie meer krijgt van je werk, of omdat het onzeker is of je functie blijft bestaan. Het kan ook zijn dat je je afvraagt welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn, voor iedereen is er een programma op maat.
Met loopbaanbegeleiding kunnen wij je op weg helpen en inzicht geven in keuzes voor jouw pad voor de toekomst. We kunnen onze loopbaanbegeleiding ook uitbreiden met actieve bemiddeling naar werk. We helpen je dan met het zoeken van concrete vacatures die bij jou passen en bespreken indien gewenst jouw kandidatuur met werkgevers. Dit is bijvoorbeeld een mooie mogelijkheid wanneer je afstand tot de arbeidsmarkt (door eenzijdige werkervaring, leeftijd, overstap naar een ander beroep, etc.) wat groter is.
We starten met het inventariseren van je begeleidingsbehoefte. Wat onze aanpak kenmerkt is persoonlijke betrokkenheid en maatwerk. We gaan daarom eerst met jou in gesprek over je huidige situatie, je capaciteiten, talenten en je wensen. Na deze uitgebreide intake maken wij samen met jou een plan van aanpak en gaan stap voor stap aan de slag. Waar het traject mee start en welke vervolgstappen we plannen, bepalen we samen aan de hand van jouw hulpvraag en wensen. Jouw persoonlijke adviseur is ook bereikbaar via WhatsApp, zodat ons contact laagdrempelig is en we snel kunnen schakelen.

Outplacement en loopbaan begeleiding traject

De diverse onderdelen van loopbaanbegeleiding

Ieder loopbaantraject is uniek en wordt op de persoon afgestemd. Onderstaande onderwerpen kunnen deel uitmaken van jouw loopbaanplan

Onze Loopbaancoaches

loopbaancoach Stéphanie Berris EnergieQ

Stéphanie Berris

loopbaancoach

Loopbaanbegeleiding van Monique van Heck EnergieQ

Monique van Heck

LOOPBAANCOACH

LoopbaanbegeleidingMarianne Uijtendaal EnergieQ

Marianne Uijtendaal

LOOPBAANCOACH

Rachel Heppenhuis

Rachel Heppenhuis

loopbaancoach

Loopbaanbegeleiding Inge Beijers EnergieQ

Iris Beijers

loopbaancoach

Wil je meer weten over onze loopbaanbegeleiding? Neem dan contact op met onze loopbaanadviseur Stéphanie Berris