Jouw persoonlijke HR-dienstverlener

Sterk in mens en werk

De naam EnergieQ staat voor onze energieke en daadkrachtige werkwijze. Als landelijke HR-dienstverlener werken wij met veel ondermerszin al meer dan 25 jaar samen met medewerkers en opdrachtgevers aan diverse HR-vraagstukken. Wat ons motiveert is het leggen van waardevolle verbindingen tussen opdrachtgever, medewerker en werkzoekenden. Wij streven naar een betekenisvolle dienstverlening voor mens en samenleving. We gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken wat we voor je kunnen betekenen.

Op zoek naar loopbaanbegeleiding voor uzelf of uw medewerkers? EnergieQ helpt u met advies en begeleiding richting de juiste stap.

Inzicht krijgen in arbeidskansen- en bedeigingen en uw medewerkers zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst.

Professionele begeleiding nodig bij arbeidsongeschiktheid? Wij leggen de focus op wat wel kan met de juiste acties gericht op mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Behoefte aan hulp en expertise bij het vinden en selecteren van geschikte kandidaten voor uw vacatures? EnergieQ helpt u graag.

Een aantal EnergieQe opdrachtgevers

PSO certificering

Met heel veel trots kunnen wij mededelen dat wij ons PSO gecertificeerd hebben en de hoogste trede hebben behaald (PSO trede 3 en PSO 30+). De PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) is een wetenschappelijk onderbouwd  kwaliteitskeurmerk van TNO dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties meer dan gemiddeld sociaal ondernemen, gericht op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Met deze certificering maken wij aantoonbaar dat wij op een duurzame wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

> Meer informatie over PSO

Interesse in een samenwerking?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we je het best van dienst kunnen zijn. 

Meest recente vacatures

cropped-favicon-energieq.png
logo vacatures inclusief
logo vacatures inclusief
logo vacatures inclusief

Vacatures in je mailbox

Ga naar onze vacaturepagina en stel vacature meldingen in zodat je passende vacatures in je mailbox ontvangt!

Onze Blogs

Nuttige tips en ervaringen die je verder helpen op de arbeidsmarkt

Meer weten over

logo-energieq-wit

?