Re-integratie vanuit het UWV

Ben jij werkzoekende vanuit het UWV en heb je bijvoorbeeld een WIA-, Wajong of Ziektewet uitkering? In dat geval kan het UWV jou een re-integratietraject aanbieden bij EnergieQ. Onze ervaren re-integratiecoaches ondersteunen jou 1 op 1 op een persoonlijke manier. Samen met jou maken wij een maatwerk trajectplan waarbinnen we kijken naar jouw mogelijkheden voor een passende baan. Iedere persoon en iedere situatie is anders, daar kijken we samen naar en houden we rekening mee. Onze coaches geloven in de kracht van positief denken en nemen jou graag daarin mee. Wij weten en snappen hoe belangrijk het voor jou is dat het klikt en dat er vertrouwen is tijdens een samenwerkingstraject. Daarom is er bij ons altijd eerst de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met de re-integratiecoach. Jij bepaalt daarna zelf of je met ons het traject wilt aangaan. 

Het UWV heeft een aantal re-integratietrajecten:

Re-integratie UWV EnergieQ puzzelstukjes

Re-integratie UWV

Het kan zijn dat je nog niet klaar bent om direct stappen te zetten richting de arbeidsmarkt. Om deze reden heeft het UWV een aantal modulaire re-integratiediensten ontwikkeld. Deze zijn :

Bovenstaande modulaire re-integratiedienstverlening kan door het UWV ingezet worden in de volgende situaties:

Re-integratie UWV sollicitatie formulier icoon

UWV werkfit maken

Het kan zijn dat je nog niet klaar bent om direct stappen te zetten richting de arbeidsmarkt. Om deze reden heeft het UWV een aantal re-integratiediensten ontwikkeld, waaronder het traject Werkfit maken. Tijdens dit traject onderzoekt de re-integratie coach samen met jou wat er nodig is om in de toekomst weer te kunnen gaan deelnemen aan een betaalde baan. We starten met het in kaart brengen van jouw persoonsprofiel, talenten en motivatie. Vanuit de verkregen informatie maken we een stappenplan waarin we concrete acties gaan zetten richting betaald werk. De coach begeleid jou o.a. op de volgende onderdelen:

Reintegratiebegeleiding bij EnergieQ vanuit het UWV

UWV naar werk

Heb jij een arbeidsongeschiktheidsuitkering via het UWV en ben je klaar om stappen te zetten naar betaald werk? Wij zijn partner van het UWV ten behoeve van re-integratie en bieden o.a. de Naar werk re-integratiedienst aan. Dit traject is specifiek voor mensen die hulp willen of nodig hebben bij het vinden of hervatten van werk. Wij begeleiden jou tijdens een maatwerk persoonlijk traject richting loondienstverband en/of zelfstandig ondernemerschap.
Vanuit onze jarenlange recruitment en detacheringservaring hebben we een groot netwerk en vervullen we jaarlijks veel vacatures. Daarnaast is er bij ons veel expertise op inclusief werkgeverschap die we in kunnen zetten om met werkgevers specifieke functies of werkplekken binnen organisaties te creëren. Tevens hebben we veel ervaring met het passend maken van functies of werkplekken (Jobcarving). Deze kennis en ervaring brengen we graag in, ten gunste van succesvolle begeleidingstrajecten.

Heb jij één van de hierboven genoemde uitkeringen en wil je graag begeleid worden door een ervaren re-integratiecoach van EnergieQ? Of wil je graag eens persoonlijk kennismaken om te vernemen wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons. Je kunt vragen naar Rachel Heppenhuis (senior jobcoach en re-integratieadviseur).

Contact opnemen EnergieQ

Meer weten over

logo-energieq-wit

?