Recruitment & Detachering

Werving- en selectie

Het uitgangspunt bij Recruitment en Detacheren is dat EnergieQ zorgdraagt voor het gehele werving- & selectieproces. Afhankelijk van de aangenomen opdracht zullen de geselecteerde kandidaten vervolgens rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever of in dienst treden bij EnergieQ. In beide situaties houden wij vinger aan de pols om onze kwaliteit te waarborgen. Opdrachtgevers en kandidaten krijgen alle aandacht en begeleiding die nodig is om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Zo gaan wij te werk

Wij werken zorgvuldig en stellen uitsluitend kandidaten voor die binnen uw bedrijfscultuur passen. Wij screenen onze kandidaten zowel op de “harde” als op de “zachte” criteria. Karaktereigenschappen vinden wij net zo belangrijk als kennis van de markt, producten en diensten. De kandidaat die EnergieQ aan u voorstelt beschikt niet alleen over de benodigde kennis en ervaring, maar past ook daadwerkelijk binnen uw organisatie. Om deze match zeker te stellen verdiepen wij ons eerst in uw organisatie, de medewerkers en de cultuur. De ruime kennis en expertise van EnergieQ in de branches van onze opdrachtgevers vormen, samen met de jarenlange ervaring van onze werving- en selectiespecialisten, de sterke basis bij het vinden van uw nieuwe medewerker.

Bij detachering bieden wij opdrachtgevers een structurele invulling van de vraag naar personeel met behoud van de voordelen van flexibilisering. Het gehele proces gaat in nauwe samenwerking met u als klant. Detachering via EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met heldere afspraken. Zo garanderen wij een kwalitatieve werving van medewerkers die vakkundig en bekwaam zijn. Als werkgever vervullen wij onze werkgeversrol door nauw contact en begeleiding. Tevens sturen wij op een laag ziekteverzuim-, leegloop- en verlooppercentage, om een zo hoog mogelijke inzet en capaciteit voor u als opdrachtgever te kunnen realiseren. EnergieQ als business partner biedt flexibiliteit, kwaliteit van dienstverlening en last but not least goed werkgeverschap.

De voordelen van detachering via EnergieQ:

Wij detacheren en recruiten op ieder functie- en opleidingsniveau. We richten ons met name op de Office-functiegebieden zoals klantcontact, sales & marketing, administratief, secretarieel en financieel.

Onze EnergieQe Projectmanagers & Recruiters

Portret Stéphanie Berris loopbaancoach EnergieQ

Stéphanie Berris

projectmanager

Joke Klinkum

projectmanager

Jeroen Barink

recruiter

Meryem Silay

RECRUITER

Foto Geerten Derks EnergieQ

Geerten Derks

RECRUITER

Meer weten over EnergieQ?