Recruitment & Detachering

Werving en selectie

Het uitgangspunt bij Recruitment en Detacheren is dat EnergieQ zorgdraagt voor het gehele werving- & selectieproces. Afhankelijk van de aangenomen opdracht zullen de geselecteerde kandidaten vervolgens rechtstreeks in dienst treden bij de opdrachtgever of in dienst treden bij EnergieQ. In beide gevallen houden wij een vinger aan de pols om het verloop van de samenwerking met de nieuwe medewerker te volgen. Opdrachtgevers en kandidaten krijgen alle aandacht en begeleiding die nodig is om tot een optimaal eindresultaat te komen.

Werving, selectie en Detachering bij EnergieQ in Apeldoorn
Detachering icoon

Zo gaan wij te werk

 

Wij werken zorgvuldig en stellen uitsluitend kandidaten voor die binnen uw bedrijfscultuur passen. Wij screenen onze kandidaten zowel op de “harde” als op de “zachte” criteria. Karaktereigenschappen vinden wij net zo belangrijk als kennis van de markt, producten en diensten. De kandidaat die EnergieQ aan u voorstelt beschikt niet alleen over de benodigde kennis en ervaring, maar past ook daadwerkelijk binnen uw organisatie.


Om deze match zeker te stellen verdiepen wij ons eerst in uw organisatie, de medewerkers en de cultuur. De ruime kennis en expertise van EnergieQ in de branches van onze opdrachtgevers vormen, samen met de jarenlange ervaring van onze werving- en selectiespecialisten, de sterke basis bij het vinden van uw nieuwe medewerker.

 

Detachering

 

Bij detachering bieden wij opdrachtgevers een structurele invulling van de vraag naar personeel met behoud van de voordelen van flexibilisering. Het gehele proces gaat in nauwe samenwerking met u als klant. Detachering via EnergieQ betekent voor u een dienstverlening met heldere afspraken. Zo garanderen wij een kwalitatieve werving van medewerkers die vakkundig en bekwaam zijn. Als werkgever vervullen wij onze werkgeversrol door nauw contact en begeleiding. Tevens sturen wij op een laag ziekteverzuim-, leegloop- en verlooppercentage, om een zo hoog mogelijke inzet en capaciteit voor u als opdrachtgever te kunnen realiseren. EnergieQ als business partner biedt flexibiliteit, kwaliteit van dienstverlening en last but not least goed werkgeverschap.

Reintegratiebegeleiding bij EnergieQ vanuit het UWV

Een aantal van onze opdrachtgevers

De voordelen van detachering via ons:


Wij detacheren en recruiten op ieder functie- en opleidingsniveau. We richten ons met name op de Office-functiegebieden zoals:

klantcontact, sales, marketing, administratief, secretarieel en financieel.

Meer weten over

logo-energieq-wit

?