Training en ontwikkeling

Ieder mens is uniek

EnergieQ werkt al meer dan 25 jaar samen met mensen en organisaties. Van daaruit weten wij dat iedere organisatie uniek is, net als ieder mens. Daarom geloven wij in de toegevoegde waarde van op maat gemaakte samenwerkingstrajecten. Zo ook in al onze training- en ontwikkelingsprogramma’s. 

Training op maat

EnergieQ ondersteunt organisaties en mensen om ambities te realiseren door middel van maatwerk training & ontwikkeling. Wij geloven in het belang van continu ontwikkeling ingegeven door de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Structurele verandering vraagt om aanpassing en ontwikkeling ten gunste van de duurzame inzetbaarheid. Werkgevers maken wij bewust dat talent ontwikkeling van medewerkers vaak efficiënter is dan nieuwe mensen aannemen. Onze trainingen zijn met name gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling.
Heb jij een jaarlijks persoonlijk ontwikkelbudget vanuit jouw werkgever en wil je weten wat wij jou vanuit ons trainingsaanbod kunnen bieden, kijk dan hieronder op de pagina naar het trainingsaanbod bij “een greep uit ons aanbod”.

Gericht op de toekomst

Onze trainingen en workshops sluiten aan bij ontwikkelingen in de markt, bij de veranderingen binnen organisaties en de toekomstambitie van mensen. Op deze manier wordt met trainen en ontwikkelen gewerkt aan een duurzaam resultaat. De passende programma’s worden vormgegeven en uitgevoerd door ervaren trainers die allemaal ondernemer zijn. Zo spreekt en traint onze Energieqe collega altijd vanuit ondernemerschapservaring en praktijk.

Training en ontwikkeling EnergieQ Apeldoorn

Een greep uit ons training aanbod


Van druk naar geluk

Leer hoe je meer grip krijgt op de invulling van je dagen en hoe je slimmer en strategisch kunt werken op basis van jouw persoonlijke doelen, wensen en dromen.

DIY Duurzame Inzetbaarheid

Je wordt uitgedaagd na te denken over zowel de veranderende maatschappij en arbeidsmarkt, evenals de mogelijkheden binnen de eigen functie om je eigen duurzame inzetbaarheid te vergroten.

De wandeling met verandering

Tijdens deze workshop krijg je concreet antwoord op de vraag op welk niveau er een verandering wenselijk is en wat er nodig is om de eerste stappen te gaan zetten naar deze gewenste verandering.

Boost jouw carrière

Werk samen met een groep gelijkgestemden aan zelfkennis op een manier die goed bij jou past en maak concrete stappen om klaar te zijn jouw toekomst.

Persoonlijk leiderschap

Leer aan de hand van de 7 eigenschappen van effectief leiderschap, in combinatie met de Talent Conversion Cycle, hoe jij aanzienlijke verbetering(en) kan boeken op allerlei terreinen.

Business boost

De training Business Boost is ontwikkeld voor alle sales professionals en ZZP’er die zichzelf krachtiger dan ooit willen positioneren in een veranderende (arbeids)markt.

Onze trainers

Loopbaanbegeleiding van Monique van Heck EnergieQ

Monique van
Heck

Trainer en loopbaancoach

Training van David Hulsenboom

David Hulsenboom

Trainer, spreker & coach

Training van Gabrie Schoen

Gabrie
Schoen

trainer en loopbaancoach

Training van Mariska de Jager

Mariska de Jager

Trainer en loopbaancoach

Interesse in onze trainingen of workshops? We horen graag van je!