← Nieuws & Blog

Week van de Loopbaan

Binnenkort gaat hij weer van start, de Week van de Loopbaan: een week waarin je gratis en vrijblijvend in gesprek kunt met een ervaren en gecertificeerd loopbaanprofessional bij jou in de buurt!

Hoewel wij bij EnergieQ natuurlijk 52 weken per jaar met loopbaanvraagstukken bezig zijn, snappen we dat jij daar niet fulltime de focus op hebt. De wereld verandert echter snel, en de arbeidsmarkt verandert mee. Daarmee wijzigen de eisen die worden gesteld aan werknemers, maar jij als mens verandert ook. Belangrijk dus voor jou om ook actief te blijven nadenken over wat jij wilt – nu én over 10 jaar.

Ook voor werkgevers ligt er een grote uitdaging om hun werknemers optimaal inzetbaar te krijgen én te houden. Niet alleen door het up-to-date houden van kennis, maar ook door aandacht te besteden aan vitaliteit en werkgeluk.
Want dat is in het belang van zowel werknemers als werkgevers.

In de drukte van alledag raakt het duurzame loopbaanperspectief nog weleens op de achtergrond. Jammer, want de blik op morgen is essentieel voor het succes van ondernemers en voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen voor werkzoekenden dus, maar net zo essentieel voor werkenden én voor werkgevers.

Daarom organiseert EnergieQ in samenwerking met NOLOC, Nederlands bekendste beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, van 13 t/m 17 september 2021 weer de Week van de Loopbaan.

Wil je eens vrijblijvend in gesprek over jouw loopbaan?
Of wil je als ondernemer of HR-professional meer weten over wat professionele loopbaancoaching voor de duurzame inzetbaarheid jouw medewerkers kan betekenen?
We zetten onze deuren graag voor je open, wees van harte welkom om kennis te maken, of jouw loopbaan- of HR-vraagstuk aan ons voor te leggen – of gewoon eens te horen wat EnergieQ voor jou kan betekenen.

Interesse? Meld je dan hier aan een afspraak op 13, 14 of 16 september bij ons op kantoor (of via een videocall) voor een gratis gesprek!

Let op: VOL = VOL dus wacht niet te lang!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Required fields are marked *

Recente Berichten: