← Nieuws & Blog

WSP FactorWerk feliciteert EnergieQ

FactorWerk feliciteert EnergieQ met hun PSO certificering op Trede 3 en #PSO30+ niveau. Met het behalen van het PSO keurmerk maakt  EnergieQ , aantoonbaar dat zij op duurzame wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee zet EnergieQ een inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen.

Het PSO30+ Certificaat maakt gebruik van de huidige methodiek van de PSO van TNO. PSO 30+ is een extra uitlezing en certificering voor PSO-Trede 3 organisaties. Artikel 2.82 Aw maakt het mogelijk voor publieke opdrachtgevers om opdrachten voor te behouden aan organisaties waarvan minimaal 30% van het personeel in dienst bestaat uit personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het PSO 30+ Certificaat maakt voor opdrachtgevers zichtbaar welke organisaties aantoonbaar aan de 30% criteria voldoen.

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.

EnergieQ is één van de 30 sociaal bedrijven die zich aanmelden voor de incentive van WSP FactorWerk. FactorWerk  betaalt de kosten van de auditorganisatie én de jaarbijdragen aan PSO Nederland (Prestatieladder Socialer Ondernemen) -Nederland tot een maximum € 2.500,00.

Bron artikel: https://factorwerk.org/wsp-factorwerk-feliciteert-energieq/

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Geef een reactie

Required fields are marked *

Recente Berichten: